Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Σισέ: ''Nα επιστρέψω στην Αγγλία''


Την Αγγλία και συγκεκριμένα το Λίβερπουλ και την ομάδα της πόλης φαίνεται πως νοστάλγησε ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο σουπερ σταρ του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις που έκανε στη βρετανική ιστοσελίδα «Skysports» εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί πάλι κάποια στιγμή με τη φανέλα των «reds» ενώ μιλώντας για τους λόγους αποχώρησής του από το αγγλικό κλαμπ υποστήριξε πως δεν απολάμβανε το ποδόσφαιρο. «Μου έλειπε η απόλαυση του ποδοσφαίρου και αρκετά ακόμη πράγματα. Ήθελα να φύγω για λίγο», είπε σχετικά ο 29χρονος στράικερ.

.Στη συνέχεια ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Γαλλίας δήλωσε: «Στη Λίβερπουλ δεν είχα την ευκαιρία. Στη Σάντερλαντ πέρασα καλά, αλλά θα ήθελα να επιστρέψω στη Λίβερπουλ. Θα ήταν πολύ όμορφο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Μου αρέσει η Άρσεναλ, παίζουν πολλοί φίλοι μου εκεί, καλή είναι και η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και είναι αντίπαλοί μας αλλά εγώ θα προτιμούσα τη Λίβερπουλ. Για μένα το αγγλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα, για να μην πω το καλύτερο».

Ολοκληρώνοντας ο Σισέ αναφέρθηκε και στους λόγους αποτυχία των «τρικολόρ» στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής συμπληρώνοντας πως: «Είναι ευθύνη όλων μας. Των 23 παικτών και του προπονητή».

ΠΗΓΗ:http://vouvouzela.blogspot.com/2010/07/blog-post_7763.html
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου