Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

''Mιτινγκ Βαρκελώνης-Πρώτος ο Μπανιώτης,τρίτος ο Ιακωβάκης''


Πολύ καλές παρουσίες είχαμε από τους δύο Έλληνες πρωταθλητές Κώστα Μπανιώτη και Περικλή Ιακωβάκη, που συμμετείχαν στο διεθνές μίτινγκ στίβου της Βαρκελώνης... (EAA Premium), στο Ολυμπιακό στάδιο του Μοντζουίκ της πρωτεύουσας της Καταλωνίας, όπου 27 Ιουλίου με 1η Αυγούστου θα διεξαχθεί και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Μπανιώτης πήρε την 1η θέση στο ύψος, με άλμα 2.28μ, που πέρασε με την πρώτη προσπάθεια και ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στον ανοικτό στίβο (έχει 2.29μ στον κλειστό). Δεύτερος ήταν ο Αμερικανός Κιθ Μόφατ, ο οποίος επίσης πέρασε το 2.28 με την πρώτη, αλλά είχε περάσει το 2.25 με την τρίτη προσπάθεια.

Στα 400μ εμπόδια, ο Περικλής Ιακωβάκης τερμάτισε 3ος με 49.63, κι έδειξε ότι κούρσα με κούρσα ανεβαίνει, αφού για 3η φορά μέσα στη σεζόν έτρεξε την απόσταση σε χρόνο κάτω από τα 50 δευτερόλεπτα έχοντας απώτερο στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στα τέλη του μήνα στο ίδιο στάδιο της Βαρκελώνης. Ο Έλληνας αθλητής, τερμάτισε πίσω από τον Ουρουγουανό Αντρές Σίλβα (49.17) και τον Νοτιοαφρικανό Κόρνελ Φρέντερικς (49.19).

Στο ίδιο μίτινγκ, η αναμέτρηση στο ύψος γυναικών μεταξύ της Σάντι Χάουαρντ Λόουι και της Μπλάνκα Βλάσιτς, κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τελική νικήτρια την Αμερικανίδα αθλήτρια. Και οι δύο υπερέβησαν τα 2.00μ, αλλά η Αμερικανίδα πήρε την 1η θέση με καλύτερες προσπάθειες
ΠΗΓΗ
http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_8527.html


.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου