Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

''Συνεχείς ανατροπές για Σπανούλη''

Την μια ντύνεται στα κόκκινα, την άλλη ντύνεται στα πράσινα, αλλά όπως φαίνεται το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Σπανούλης θα φοράει τα γαλανόλευκα της Εθνικής, στο Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Όλο το προηγούμενο διάστημα...
.αναπτύχθηκε έντονη φημολογία περί συμφωνίας του Σπανούλη με τον Ολυμπιακό, αλλά τα τελευταία 24ωρα οι φήμες παρέμειναν έντονες και αυτή τη φορά είχαν να κάνουν με επιστροφή του παίχτη στον Παναθηναϊκό.

Αυτή τη στιγμή το βέβαιο είναι ένα. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν έχει μετακομίσει από το ΟΑΚΑ, ούτε και μπορεί κανείς να πει με σιγουριά ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Η υπόθεση εκτός από «ανοιχτή» δείχνει να είναι και αρκετά παγωμένη το τελευταίο διάστημα, όμως με βάση τους νόμους των μαθηματικών θεωρείται θέμα ημερών να δοθεί τέλος σχετικά σύντομα στην ιστορία.

Ένα ακόμα γεγονός το οποίο ενισχύει το απρόβλεπτο της υπόθεσης, έχει να κάνει με πρόσφατη απόπειρα προσέγγισης που επιχείρησε στον Παναθηναϊκό ο ατζέντης του παίκτη, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς. Οι σχέσεις του Ραζνιάτοβιτς με τον Παναθηναϊκό όπως και με τον Ομπράντοβιτς μόνο σε καλό σημείο δεν βρίσκονται. Η απόπειρα όμως του Σέρβου ατζέντη να προσεγγίσει δηλαδή τον Παναθηναϊκό απλώς επιβεβαιώνει το απρόβλεπτό της υπόθεσης (με δεδομένο ότι τις τελευταίες μέρες οι φήμες στην συντριπτική τους πλειοψηφία έντυναν τον Σπανούλη στα κόκκινα), χωρίς όμως να αποτελεί κάποια ένδειξη για κάτι περισσότερο.

Άλλωστε τόσο πολύ που έχει τραβήξει χρονικά η υπόθεση του Σπανούλη, οι τόσες φήμες που έχουν αναπτυχθεί (και οι οποίες εκ των πραγμάτων διαψεύστηκαν αφού δεν πραγματοποιήθηκαν) μας υποχρεώνουν να μην βάζουμε το χέρι μας στην φωτιά για τίποτα. Επί τις ουσίας η υπόθεση Σπανούλη παραμένει ανοιχτή και αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

ΠΗΓΗ http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_4566.html
ΑΠΟ: theplayer.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου